ponedjeljak, 4. listopada 2010.


  

            VILINDOM   -   DOBRO DOŠLI

Velebit s Paga. Gore desno smo mi.....




 BONZI IZA KUĆICE, U POZADINI KIZA
Nikso u kožunu
Tek je ''deka'' gotova...
Osnivanje mirnih te skladnih mjesta za boravak, po našem je mišljenju imperativ opstanka u vremenu koje dolazi. Potreba ponekih da se sklone pred udarom sveopčeg idiotluka što se nameće na svakom uglu i između uglova lako je ostvariva. Makar i povremeno. Ono što naizgled  ne dozvoljava cijeloj priči da se realizira jest nevjerica. ''E moj momak, ako nikad nije moglo, zašto bi sada bilo moguće?'' Pa zato striko, jer je sada moguće! Ova priča, najlijepša na svijetu, realzirat će se sad.
Malo sinergije, zajedničke namjere usmjerene u istom pravcu i rezultati su momentalno vidljivi. Svjedočimo da se to već dešava. 






Ako te kolje gorenavedena paranoja obrati se na e-mail (Emile opet ne radi,samo na mbt i to poželjno SMSom) 091 52 52 402, te pripremi pare i radne rukavice, da kupiš i izgradiš komad mirnog svijeta. Sve one koji ti govore da to nije moguće nemoj slušati, već ih pošalji u ........ .
Hvala i dobro došli.
Dodaj naslov
Dodaj naslov
  (Svi se boje ovog dijela priče sa parama. Pa jebiga ako nemaš tih 2000 kn godišnje koje smo svi u tri godine uplatili i na kojima počiva cijela priča, dođi pa ih odradi...)





                                                                       tekst i foto by: MrDelasur

Nema komentara:

Objavi komentar